Budget 2025

Dokumentets innehåll

Kommunbudgeten är en plan över hur mycket pengar kommunen väntas få in i skatter, avgifter och statsbidrag och vad pengarna ska användas till. I budgeten bestäms också de mål som ska gälla för respektive verksamhet. Dessa övergripande mål med indikatorer har kommunfullmäktige antagit för verksamheterna i Burlövs kommun för perioden 2025–2027.

Detta dokument är en kopia på den politisk fastslagna budgeten vid Burlövs kommunfullmäktige  sammanträde 2024-06-17. Vi reserverar oss för eventuella stav-, skriv och sifferfel. För att se originaldokumentet, gå till Burlövs kommuns webbplats:

www.burlov.se/kommunfullmaktige-protokoll/

Vision 2040

Burlövs kommun har en vision som pekar ut riktningen och beskriver ett önskat tillstånd i framtiden, som vi tillsammans i kommunen har ett gemensamt ansvar att verka för. Vi är alla en del av helheten i Burlövs kommun och det är summan av alla verksamheters insatser som avgör om vi går i riktning mot visionen. Visionen antogs av kommunfullmäktige den 21 juni 2021, § 44.

Den lilla kommunen med de
stora möjligheterna
genom hela livet

Burlöv är den mest lockande platsen i regionen att bo på med närhet till grönska, hav och stad. Hos oss finns ett rikt utbud av boendeformer, kultur, fritid och service.

Burlöv är en utbildningskommun där vi med kreativitet och glädje för lärandet skapar goda förutsättningar för framtiden.

I Burlöv finns omsorg för och om alla. Här är det lätt att trivas och här finns det goda i livet.

Burlöv är en kommun för alla företag, med ett företagsklimat som präglas av en rik mångfald och som möjliggör utveckling och tillväxt.

Burlöv är en hållbar mötesplats med möjlighet till snabba och trygga förflyttningar inom och utanför kommunen.

Alla Burlövsbor har möjlighet att göra sin röst hörd och engagera sig i sin kommun.

Denna hemsida använder så kallade cookies. Genom att fortsätta besöka denna sida godkänner du användandet av cookies.   Läs mer